‘Democratitzar l’economia, renovar la política’, divendres a les 19.30 h, a la seu d’UA

El proper divendres, 31 de maig, la seu d’Unitat d’Aran (a Vielha, davant del Palai de Gèu) acollirà la conferència Democratitzar l’economia, renovar la política, que impartirà Elvira Durán, impulsora del Projecte Democràcia Econòmica i professora i col·laboradora del centre d’estudis Cristianisme i Justícia. El col·loqui, que serà a les 19.30 h, forma part de la iniciativa Compromís per Aran per al debat i la participació ciutadana.

En aquesta jornada, es plantejaran propostes alternatives a l’actual model econòmic que ens ha portat a la greu crisi que patim, així com d’altres a favor de la reforma de les actuals institucions democràtiques per adaptar-les als nous reptes cívics i socials. La jornada és oberta a tothom.

Leyendo comentarios Facebook...
Loading Disqus Comments ...

You must fill in your Livefyre SiteID in the Comments Evolved plugin options.

No Trackbacks.