Era Executiva d’UA reconeish e arregraís eth compromís e era entrega de Joan Riu a favor de Vielha-Mijaran e Aran

Joan Riu, qu’a renonciat aué ar acta de còsso entà dedicar-se pleament ara activitat privada, ei un referent entath partit pr’amor des sòns valors personaus e politics, ja qu’ei un exemple d’esfòrç e proximitat damb es vesins e vesies deth municipi de Vielha-Mijaran, deth quau n’a estat alcalde e còsso, atau coma der ensem dera Val d’Aran, coma conselhèr generau e deputat aranés ena Deputacion de Lleida.

 

Atau madeish, era Executiva li desire tota sòrta d’encèrts enes sues naues responsabilitats ena empresa privada, e demore seguir damb eth en sòn compromís peth projècte d’Unitat d’Aran e pera gent de Vielha e Aran.

Leyendo comentarios Facebook...
Loading Disqus Comments ...

You must fill in your Livefyre SiteID in the Comments Evolved plugin options.

No Trackbacks.