‘La solució federal’, conferència de l’historiador Joaquim Coll, el 28 d’octubre, a les 19.30h, a l’Ajuntament de Bossòst

Nova jornada de reflexió de ‘Compromís per Aran’, en què es presentarà l’Associació Federalistes d’Esquerres

L’historiador i articulista Joaquim Coll impartirà el proper dilluns, 28 d’octubre, la conferència La solució federal. Una proposta per a una nova relació entre Catalunya, Aran i Espanya, i donarà a conèixer també la nova Associació Federalistes d’Esquerres, que acaba de néixer amb el suport de personalitats com el filòsof Manuel Cruz, l’escriptora Carme Riera i el mateix Coll.

Aquest acte, obert al debat, tindrà lloc dilluns, a les 19.30h, a la sala de plens de l’Ajuntament de Bossòst, i és impulsat pel grup de reflexió i acció Compromís per Aran, amb el suport d’Unitat d’Aran.

D’aquesta manera, es vol explicar a la ciutadania el federalisme i aportar propostes de defensa de l’Estat del benestar, la regeneració democràtica i la reforma territorial, en què l’Aran també hi pot jugar un paper fonamental.

Leyendo comentarios Facebook...
Loading Disqus Comments ...

You must fill in your Livefyre SiteID in the Comments Evolved plugin options.

No Trackbacks.