Unitat d’Aran da supòrt ara protèsta educativa

Defen ua educacion publica, universau, de qualitat e en aranés

Unitat d’Aran da supòrt ara protèsta dera comunitat educativa contra es retalhades practicades peth Govèrn de CiU ena Generalitat qu’afècten ara era escòla publica e tanben contra eth modèl que sage d’implantar eth PP per miei dera LOMCE, ja qu’ei regressiu, recentralizador e atempte contra era igualtat basica de totes es famílies entara educacion e formacion des sòns hilhs e hilhes, especiaument des mès fèbles e vulnerables des deth punt d’enguarda sòcioeconomic.

Pr’amor d’açò, UA defen aué mès que jamès eth besonh qu’era societat se dòte d’ua educacion publica fòrta, universau (de toti/es entà toti/es), inclusiva, damb immersion lingüistica en aranés, en Aran, e clarament de qualitat, ja qu’es païsi auançadi non pòden renonciar, de cap manèra, ara formacion integrau de toti es sòns ciutadans.

Leyendo comentarios Facebook...
Loading Disqus Comments ...

You must fill in your Livefyre SiteID in the Comments Evolved plugin options.

No Trackbacks.