UA veu incertesa amb els bombers voluntaris

El Conselh impulsa un nou model de gestió de les emergències.

El grup d’Unitat d’Aran, amb el grup del PRAG, s’ha abstingut avui davant l’acord inicial de modificació de la gestió del servei d’emergències de la Vall d’Aran, ja que aprecia “incertesa amb l’estatut dels bombers voluntaris” i “ha mancat participació política i institucional” per posar en marxa aquest procés, segons ha declarat el portaveu Paco Boya. El conselhèr ha reclamat al govern aranès que “promogui un model que, a més d’integrar i donar garanties als seus serveis, preservi i incentivi el paper dels bombers voluntaris com a definidor del model aranès d’emergències”.

Així mateix, UA ha proposat la creació de protocols de col·laboració entre els ajuntaments aranesos i el Conselh Generau d’Aran en matèria de serveis socials per millorar la coordinació de les administracions a l’hora d’atendre els ciutadans en aquestes matèries i serveis i que són prestats per la màxima institució aranesa.

Leyendo comentarios Facebook...
Loading Disqus Comments ...

You must fill in your Livefyre SiteID in the Comments Evolved plugin options.

No Trackbacks.