Unitat d’Aran porta a la Diputació de Lleida la problemàtica de la qualitat i accés a la xarxa de telefonia i internet a la província

Paco Boya ha presentat una moció, juntament amb el grup socialista, per reivindicar la millora de les comunicacions de telefonia i internet a la província de Lleida

El ple de la Diputació de Lleida ha aprovat avui una moció, presentada conjuntament per UA i PSC, que demana que es realitzi un diagnòstic acurat de la situació d’aquest tipus de comunicació a la província. En aquest sentit també resulta necessària la definició d’una estratègia conjunta amb els ajuntaments de la demarcació, per tal d’establir contactes amb les empreses prestadores d’aquests serveis per a la millora dels mateixos i el desplegament d’infraestructures com la xarxa de fibra òptica o la tecnologia VIMAX.

La signatura de diversos alcaldes i estaments del Pirineu de Lleida el passat estiu, del manifest conjunt on reclamaven una millora immediat en el servei, arrel de l’alt nivell d’incidències en el servei de telefonia i de talls de cobertura i avaries, s’afegeix a una llarga llista de queixes i greuges dels municipis d’aquest territori, una queixa que s’estén a molts d’altres indrets de la província, que pateixen problemàtiques similars.

Amb aquesta iniciativa pretenem fer arribar el malestar dels nostres veïns i veïnes, que pateixen un greuge comparatiu molt elevat amb d’altres territoris pel què fa a la qualitat i prestacions d’un servei que, avui en dia, ha esdevingut una necessitat i un dret de la ciutadania”, manifestava Boya en acabar el ple.

En el marc dels acords aprovats, s’ha determinat establir també àmbits d’interlocució i col·laboració  amb el govern de la Generalitat i de l’Estat per impulsar mesures que millorin l’actual situació. La moció ha estat aprovada per unanimitat de tots els grups.

Leyendo comentarios Facebook...
Loading Disqus Comments ...

You must fill in your Livefyre SiteID in the Comments Evolved plugin options.

No Trackbacks.