Comunicat deth president d’Unitat d’Aran, Arturo Calbetó

Coma president d’Unitat d’Aran voi felicitar a toti es nòsti candidats e candidates n’aguestes eleccions municipaus e tath Conselh Generau d’Aran, fòrça especiaument as nòsti candidats en Naut Aran, entestadi per Paco Bruna e as candidats e candidates des EMD que non an artenhut era eleccion mès que, sense era sua ajuda e preséncia, non auríem auut es magnifics resultats enes ajuntaments e Conselh Generau, e me referisqui a Lourdes en Arròs e Vila, a Raquel en Gausac, a Alberto en Escunhau, a Yolanda en Vilac, a Oriol en Gessa e a Antonio en Tredòs.

A toti eri e a toti es auti qu’an estat escuelhudi, eth mèn arregraïment en tot encoratjar-les a enfortir eth partit, damb era sua militància activa, pr’amor que sonque un partit unit e fòrt, pòt hèr possible jornades coma era d’ager.

Arturo Calbetó

President d’Unitat d’Aran

Leyendo comentarios Facebook...
Loading Disqus Comments ...

You must fill in your Livefyre SiteID in the Comments Evolved plugin options.

No Trackbacks.