Acte de prenuda de possession des Conselhèrs e d’eleccion deth Sindic d’Aran

Aué ena Casa deth Senhor d’Arròs, s’a amiat a tèrme er acte de prenuda de possession des Conselhèrs Generaus e d’eleccion deth Sindic d’Aran.

Paco Boya a estat escuelhut Sindic damb 9 des 13 vòts possibles. En sòn parlament, Boya a remercat qu’er equip de govèrn trabalharà damb dialòg e era man estenuda, e qu’eth principau objectiu d’aguesta legislatura serà melhorar era qualitat de vida des vesins e vesies dera Val d’Aran, en tot prebotjar un país mès just e solidari capable de guardar entath futur ath temps que suenhe era sua memòria e es sues arraïcs.

Aran, 17 de junh de 2019

 

Acto de toma de posesión de los Conselhèrs y de elección del Sindic d’Aran

Hoy en la Casa del Senhor d’Arròs, se ha llevado a cabo el acto de toma de posesión de los Conselhèrs Generaus y de elección del Sindic d’Aran.

Paco Boya ha sido escogido Sindic con 9 de los 13 votos posibles. En su parlamento, Boya ha remarcado que el equipo de gobierno trabajará con diálogo y la mano extendida, y que el principal objetivo de esta legislatura será mejorar la calidad de vida de los vecinos y vecinas de la Val d’Aran, promoviendo un país más justo y solidario capaz de mirar hacia el futuro a la vez que cuida su memoria y sus raíces.

Aran, 17 de junio de 2019

 

Acte de presa de possessió dels Conselhèrs i d’elecció del Síndic d’Aran

Avui a la Casa del Senhor d’Arròs, s’ha dut a terme l’acte de presa de possessió dels Consellers Generals i d’elecció del Síndic d’Aran.

Paco Boya ha estat escollit Síndic amb 9 dels 13 vots possibles. Al seu parlament, Boya ha remarcat que l’equip de govern treballarà amb diàleg i la mà estesa, i que el principal objectiu d’aquesta legislatura serà millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la Vall d’Aran, promovent un país més just i solidari capaç de mirar pel futur alhora que té cura de la seva memòria i les seves arrels.

Aran, 17 de juny de 2019

Leyendo comentarios Facebook...
Loading Disqus Comments ...

You must fill in your Livefyre SiteID in the Comments Evolved plugin options.

No Trackbacks.