Comunicat d’Unitat d’Aran en favor dera candidatura olimpica deth Pirenèu tàs JJOO d’iuèrn de 2030

Era candidatura des Pirenèus tás JJOO de 2030 presente ua oportunitat pr’amor der impuls qu’aguesta hita generarie tanben ena Val d’Aran, autant ena melhora des infraestructures existentes (ja siguen esportives, viàries o de comunicacion digitau) coma ena projeccion internacionau dera Val d’Aran.

Atau madeish, aguesta candidatura supausarà tanben un impuls deth projècte esportiu aranés atau coma tanben hèr dera Val d’Aran un referent per çò que hè as espòrts d’iuèrn a nivèu mondiau.

Aguesta candidatura a d’esdevier eth motor entara consolidacion d’un modèl de desvolopament sostenible e respectuós damb era tèrra e era gent que i viu. Ua tèrra qu’auem eretat des nòsti auantpassats e que volem seguir suenhant e defenent, tara que volem un futur sostenible e equitatiu, damb ua economia diversificada e servicis publics de qualitat ath nivèu qu’era nòsta ciutadania merite.

Ei pr’amor d’açò que, d’Unitat d’Aran ençà, manifestam eth nòste supòrt ara candidatura olimpica deth Pirenèu tàs pròplèu JJOO d’iuèrn de 2030.

Aran, 14 de noveme de 2021

 

Comunicado de Unitat d’Aran en favor de la candidatura olímpica del Pirineo para los JJOO de invierno de 2030

La candidatura de los Pirineos para los JJOO de invierno de 2030 presenta una oportunidad dado el impulso que este hito generaría también en el Valle de Arán, tanto en la mejora de las infraestructuras existentes (ya sean deportivas, viarias o de comunicación digital) como en la proyección internacional del Valle de Arán.

Asimismo, esta candidatura supondrá también un impulso del proyecto deportivo aranés como hacer también del Valle de Arán un referente por lo que a los deportes de invierno a nivel mundial se refiere.

Esta candidatura debe ser el motor para la consolidación d un modelo de desarrollo sostenible y respetuoso con la tierra y la gente que  vive en ella. Una tierra que hemos heredado de nuestros antepasados y que queremos seguir cuidando y defendiendo, para la que queremos un futuro sostenible y equitaitivo, con una economía diversificada y servicios públicos de calidad al nivel que ciudadanía merece.

Es por ello que, desde Unitat d’Aran, manifestamos nuestro apoyo a la candidatura olímpica del Pirineo para los próximos JJOO de invierno de 2030.

Aran, 14 de noviembre de 2021

 

Comunicat d’Unitat d’Aran en favor de la candidatura olímpica del Pirineu per als JJOO d’hivern de 2030

La candidatura dels Pirineus per als JJOO d’hivern de 2030 presenta una oportunitat donat l’impuls que aquesta fita generaria també a la Val d’Aran, tant en la millora de les infraestructures existents (ja siguin esportives, viàries o de comunicació digital) com en la projecció internacional del la Val d’Aran.

Així mateix, aquesta candidatura suposarà també un impuls del projecte esportiu aranès com fer també del la Val d’Aran un referent pel que als esports d’hivern a nivell mundial es refereix.

Aquesta candidatura ha de ser el motor per a la consolidació d un model de desenvolupament sostenible i respectuós amb la terra i la gent que  viu en ella. Una terra que hem heretat dels nostres avantpassats i que volem continuar cuidant i defensant, per a la qual volem un futur sostenible i equitaitivo, amb una economia diversificada i serveis públics de qualitat al nivell que ciutadania mereix.

És per això que, des de Unitat d’Aran, manifestem el nostre suport a la candidatura olímpica del Pirineu per als pròxims JJOO d’hivern de 2030.

Aran, 14 de novembre de 2021
Leyendo comentarios Facebook...
Loading Disqus Comments ...

You must fill in your Livefyre SiteID in the Comments Evolved plugin options.

No Trackbacks.