Unitat d’Aran celèbre aguest dissabte eth sòn 7au Congrès

  • Jos eth lèma “40 (+1) ans damb Tu” hestege tanben es 41 ans de vida deth partit, ua commemoracion que s’auie de celebrar er an passat e qu’auec de sospener-se pr’amor dera crisi sanitària.

  • Maria Vergés, actuau secretària d’organizacion deth partit, a presentat era sua candidatura entara secretaria generau

Damb eth lèma “40(+1) ans damb Tu”, Unitat d’Aran celèbre dissabte 11 de deseme, eth sòn 7au Congrès Nacionau que profitarà tanben tà commemorar es 41 ans de vida deth partit, que siguec inscrit coma partit politic en hereuèr de 1980.

Entà Paco Boya, secretari generau d’UA “aguest congrès arribe en uns moments sociaus, economics e politics fòrça complèxes, mès Unitat d’Aran se presente coma un partit fòrt e capable de hèr front as rèptes qu’eth país a per endauant entàs pròplèu ans”.

Boya non repertirà ath capdauant dera secretaria generau tara que n’aguest congrès a presentat candidatura Maria Vergés, actuau secretària d’organizacion deth partit qu’a declarat que “ac hèsqui pr’amor que sò convençuda que, amassa damb es persones que m’acompanhen en aguesta candidatura, podem contunhar damb eth trabalh que pendent tot aguest temps s’a amiat a tèrme, en tot trobar naues manères de hèr politica, en tot equilibrar experiéncia e relhèu, adaptades tanben as naui rèptes e tempsi qu’arriben e que mos emplacen a trabalhar amassa entà hèr-les front”.

Acompanhen a Vergés en aguesta candidatura Amador Marqués, coma vicesecretari generau, Marc Tarrau, coma secretari d’organizacion e Paco Boya coma president. Atau madeish, Arturo Calbetó, actuau president deth partit, ocuparie eth cargue de president onorific, en reconeishement ath sòn trabalh e dedicacion a Unitat d’Aran.

Eth Congrès aurà lòc dissabte 11 de deseme, en Hotel Tuca, a compdar des 18’00o., en qué er alcalde de Vielha e Mijaran, Juan Antonio Serrano, balharà era benvenguda as assistents, e era executiva gessent, dera man deth secretari generau e secretària d’organizacion, balharà compde der informe de gestion, atau coma deth nau Document Politic e des prepauses sues era naua Comission Executiva.

A comdpar des 20’00o, s’amiarà a tèrme era clausura, damb era participacion de Miguel Gracia, peth PSOE-Aragón, Ramon Espadaler, per Units per Avançar, e Salvador Illa, cap dera oposicion de Catalunya, peth PSC.

Atau madeish, se presentarà un vidèo commemoratiu deth 41 aniversari d’Unitat d’Aran.

 

Val d’Aran, 8 de deseme de 2021

 

Unitat d’Aran celebra este sábado su 7º Congreso

  • Bajo el lema “40 (+1) años contigo” celebra también los 41 años de vida del partido, una conmemoración que debía celebrarse el año pasado y que tuvo que suspenderse por la crisis sanitaria.

  • Maria Vergés, actual secretaria de organización del partido, ha presentado su candidatura a la secretaría general

Bajo el lema “40(+1) años contigo”, Unitat d’Aran celebra el sábado 11 de diciembre, su 7º Congreso Nacional que aprovechará también para conmemorar los 41 años de vida del partido, que fue inscrito como partido político en febrero de 1980.

Para Paco Boya, secretario general de UA “este congreso llega en unos momentos sociales, económicos y políticos muy complejos, pero Unitat d’Aran se presenta como un partido fuerte y capaz de hacer frente a los retos que el país tiene por delante para los próximos años”.

Boya no repertirá al frente de la secretaría general, para la que en este congreso ha presentado candidatura Maria Vergés, actual secretaria de organización del partido que ha declarado que “lo hago porque estoy convencida que, junto con las personas que menacompañan en esta candidatura, podemos continuar con el trabajo que durante todo este tiempo se ha llevado a cabo, encontrando nuevas maneras de hacer política, equilibrando experiencia y relevo, adaptadas también a los nuevos retos y tiempos que llegan y que nos emplazan a trabajar conjuntamente para hacerles frente”.

Acompañan a Vergés en esta candidatura Amador Marqués, como vicesecretario general, Marc Tarrau, como secretario de organización y Paco Boya como presidente. Asimismo, Arturo Calbetó, actual presidente del partido, ocuparía el cargo de presidente honorífico, en reconocimiento a su trabajo y dedicación a Unitat d’Aran.

El Congreso tendrá lugar sábado 11 de diciembre, en Hotel Tuca, a partir de los 18’00h., en que el alcalde de Vielha y Mijaran, Juan Antonio Serrano, dará la bienvenida a los asistentes, y la ejecutiva saliente, de la mano del secretario general y secretaria de organización, dará cuenta del informe de gestión, así como del nuevo Documento Político y de las propuestas de la nueva Comisión Ejecutiva.

A partir de las 20’00h, se llevará a cabo la clausura, con la participación de Miguel Gracia, por el PSOE-Aragón, Ramon Espadaler, por Units por Avançar, y Salvador Illa, jefe de la oposición de Catalunya, por el PSC.

Asimismo, se presentará un vídeo conmemorativo del 41 aniversario de UA.

 

Unitat d’Aran celebra aquest dissabte el seu 7è Congrés

  • Sota el lema “40 (+1) anys amb tu” celebra també els 41 anys de vida del partit, una commemoració que s’havia de celebrar l’any passat i que es va haver de suspendre per la crisi sanitària.

  • Maria Vergés, actual secretària d’organització del partit, ha presentat la candidatura a la secretaria general

Sota el lema “40(+1) anys amb tu”, Unitat d’Aran celebra el dissabte 11 de desembre, el seu 7è Congrés Nacional que aprofitarà també per commemorar els 41 anys de vida del partit, que va ser inscrit com a partit polític al febrer de 1980.

Per a Paco Boya, secretari general d’UA “aquest congrés arriba en uns moments socials, econòmics i polítics molt complexos, però Unitat d’Aran es presenta com un partit fort i capaç de fer front als reptes que el país té al davant per als propers anys”.

Boya no repertirà al capdavant de la secretaria general, per a la qual en aquest congrés ha presentat candidatura Maria Vergés, actual secretària d’organització del partit que ha declarat que “ho faig perquè estic convençuda que, juntament amb les persones que m’acompanyen en aquesta candidatura, podem continuar amb la feina que durant tot aquest temps s’ha dut a terme, trobant noves maneres de fer política, equilibrant experiència i relleu, adaptades també als nous reptes i temps que arriben i que ens emplacen a treballar conjuntament per fer-hi front”.

Acompanyen Vergés en aquesta candidatura Amador Marqués, com a vicesecretari general, Marc Tarrau, com a secretari d’organització i Paco Boya com a president. Així mateix, Arturo Calbetó, actual president del partit, ocuparia el càrrec de president honorífic, en reconeixement a la seva feina i dedicació a Unitat d’Aran.

El Congrés tindrà lloc dissabte 11 de desembre, a l’Hotel Tuca, a partir dels 18’00h, en què l’alcalde de Vielha i Mijaran, Juan Antonio Serrano, donarà la benvinguda als assistents, i l’executiva sortint, de la mà del secretari general i secretària dorganització, donarà compte de linforme de gestió, així com del nou Document Polític i de les propostes de la nova Comissió Executiva.

A partir de les 20’00h, es durà a terme la clausura, amb la participació de Miguel Gracia, pel PSOE-Aragó, Ramon Espadaler, per Units per Avançar, i Salvador Illa, cap de l’oposició de Catalunya, pel PSC .

Així mateix, es presentarà un vídeo commemoratiu del 41è aniversari d’UA.

Leyendo comentarios Facebook...
Loading Disqus Comments ...

You must fill in your Livefyre SiteID in the Comments Evolved plugin options.

No Trackbacks.